Žito trezor

Od osnivanja Žito Medije 1997, jasno smo postavili ciljeve i viziju, da postanemo uticajan činilac na domaćem tržištu, ali i u regionu.

Nakon 25 godina uspešnog rada, ponosni smo što možemo da vam predstavimo, krunu našeg poslovanja, projekat Žito Trezor.

Ugradili smo svoje znanje, iskustvo i uz premenu najmodernije tehnologije i standarda, napravili jednistvan objekat u Srbiji, kapaciteta 100.000 tona i 3 sušare za otkup, sušenje i skladištenje žitarica i uljarica.

ŽITO TREZOR SPECIJALIZOVAN OBJEKAT ZA OTKUP, SUŠENJE I SKLADIŠTENJE

Žito Trezor se nalazi u Kuli na idealnom mest u srcu Bačke, a udaljen je 50 kilometara od tri Dunavske luke : Novi Sad, Bačka Palanka i Bogojevo.

Skladišni kapacitet od 100.000 tona omogućava da se odgovori na svaki zahtev za skladištenje robe bilo da se radi o malom ili velikom proizvođaču.

Prijem i otprema bez čekanja je naš imperativ i poslovna filozofija, što nam omogućava sistem od 4 vage, sa kapacitetom prijema od 4000 tona na dan, kao i brza vaga za traktorski prijem, i mogućnost prijema svih vrsta vozila, što jasno govori da smo mislili kako na male proizvođače tako i na ove velike.

Sa 3 najmodernije sušare kapaciteta sušenja 3000 tona/dan predstavljaju još jednu od naših prednosti koje nas čine jedinstvenim na tržištu.

Uverite se u pouzdanost, brzinu i kvalitet našeg Žito Trezora.

Translate:

Translate »